Събота, 05.04.2024, 10:30 PM


Главна страница
Регистрация
Вxод
Добре дошли в Wow-bg Welcome Guest | RSS  
[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търси · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Wow-bg » Професии » Mining » Mining (Mining)
Mining
wow-bgDate: Неделя, 09.14.2008, 4:08 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Съобщения: 99
Репутацията: -1
Статус: Извън линия
Миньорството е вълнуваща професия снабдяваща със материали ковачите и инжинерите. Но не е нужно да владеете тези прфесии за да бъдете миньор. Можете просто да събирате и продавате тези ресурси на инжинерите и ковачите. Но повечето хора комбинират миньорството с инжинерството или с ковачеството.

Как да стана миньор?

Първо трябва да намерите учител. След като усвоите първото ниво на занаята ще получите умението "Find Minerals". Когато е активирано то ви показва местонахождението на намиращие се на близо мини. За да упражнявате тази професия ще трябва да си купите кирка.

Видове мини

Видовете мини са много - от обикновенни до много рядки: мед, калай, сребро, желязо, злато и други. За да намерите по-рядки мини ще трябва да си пробиете път до тях ( или да се промъкнете). Първите мини, с които ще се сблъскате са медните. С течение на времето ще започнете да срещате калаени и други.

Когато копаете мините ще се сблъскате с 3 вида основни елемента, които се намират в мините: метал, камъни и скъпоценни камъни. Последните са рядко срещани и се използват от другите професии като инжинерството и ковачеството. Съберете всичко, което намерите в жилата и го пазете за после. Камъните могат да се обработват и без употребата на огнище. Много от тези компоненти могат да се намерят от убитите гадове или да се закупят от други играчи.

Когато посочите мина ще видите цвят показващ дали ще вдигнете ниво на умението след като изкопаете мината.

Сиво - Няма да вдигнете ниво на умението.
Зелено - Много малък шанс. Може да успеете след като изкопаете няколко мини.
Жълто - Намален шанс. Но все пак е доста добър.
Оранжево - Със сигурност ще си подобрите нивото на умението.
Червено - Все още имате малко ниво на умението и не можете да копаете мини от този вид.

Сега, когато имате безценния метал трябва да го разтопите на кюлчета за да може от тях да се произвеждат армор, оръжия или други неща. За да разтопите рудата и да направите от нея кюлчета ви трябва огнище. Самият процес на претапянето не изисква взаимодеиствие с огнището. Просто трябва да сте до него.

 
Wow-bg » Професии » Mining » Mining (Mining)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024