Понеделник, 04.29.2024, 3:44 PM


Главна страница
Регистрация
Вxод
Добре дошли в Wow-bg Welcome Guest | RSS  
[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търси · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Wow-bg » Професии » Alchemy » Alchemy (Alchemy)
Alchemy
wow-bgDate: Вторник, 09.09.2008, 7:19 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Съобщения: 99
Репутацията: -1
Статус: Извън линия
Алхимикът смесва билки със цел да произведе отвари с различен ефект. Играчът може да създаде лекуващи отвари или масла с които да намаже оръжия и много повече. Алхимикът е полезен за сички класове герои. Меле бойците могат да ползват алхимията за да създават бъф и лечебни отвари. Магьосническите класове могат да ползват алхимията да създават мана отвари и сродни бъфове. Алхимията е забавна професия с която вие можете да създавате отвари за себе си, да ги продавате на други или да ги давате на членовете на групата или на приятели. Алхимиците са добре почитани със създаването си на много полезни отвари.

Първото, което трябва да направите е да намерите треньор специалист в областа алхимия, които да ви научи на занаята. Може да се наложи да попитате други играчи къде се намира треньора. По принцип алхимиците трньори се намират до хербалистите. Алхимията винаги изисква колби за да забъркате отварите си в тях. Отварите могат да бъдат правени навсякъде.

Ако желаете да бъдете алхимик вече трябва да сте и Хербалист. Възможно е да бъдете Алхимик без да сте хербалист но ще трябва да си купувате или да ви дават нужните съставни части за рецептите. Но както и да е не е умно да сте Алхимик и да не сте Хербалист. Също така ще се нуждаете да купувате различни регенти от Професионалните продавачи както така и намирането на важни елементи от чудовищата, риболова, ковчежета или от други играчи.

Треньора по Алхимия ще ви научи на много рецепти. Но не всички рецепти могат да бъдат научени от треньора. Допълнителни рецепти могат да бъдат намерени от съществата които убивате, сандъци или купени от други играчи. Бъдете сигурни да кажете на приятелите ви че сте алхимик за да може да ви набавят регенти и рецепти.

Алхимиците могат също и да видоизменят метала. Ефекта на отварите няма да се трупа от самосебе си а ще се трупа от бъфовете на другите класове. Можете да продавате отвари на другите играчи. Произведете купчина от отвари, след което си намислете добра цена за тях. Може да се наложи да експериментирате със цените докато не оцелите точната и правилна цена. Информирайте играчите за предимствата на вашите отвари и защо трябва да ги купуват от вас. Някои от отварите ще са по популярни от останалите.Всеки се нуждае от лечебните отвари.

Отново казвам като сте алхимист е най-добре другата ви професия да е хербализъм prof

 
Wow-bg » Професии » Alchemy » Alchemy (Alchemy)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024