Вторник, 04.30.2024, 9:45 PM


Главна страница
Регистрация
Вxод
Добре дошли в Wow-bg Welcome Guest | RSS  
[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търси · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Wow-bg » Професии » Enchanting » Enchanting (Enchanting)
Enchanting
wow-bgDate: Вторник, 09.09.2008, 6:38 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Съобщения: 99
Репутацията: -1
Статус: Извън линия
Енчантърите използват магически формули за да усъвършенстват оръжията ,броните и всякаква друга екипировка.Енчантингът изисква използването на специални съставки които могат да бъдат събрани единствено при премахване магическите качества на друг предмет. Използвайки тези съставки енчантърите могат да изработват невероятно мощни предмети.

Енчантингът е професия за герои с висок левел и изисква повече труд от другите професии. Енчантърът не може да прави предмети,а само да го подсилва с различни магически качества.

За да достигнат по-висок левел на Enchanting,енчантърите трябва да обработват колкото се може повече предмети. Енчантингът е изключително полезен при аукционите за наддаване,тъй като опитния енчантър може да спечели много пари чрез продажба на подобрените си предмети.

За да добиете необходимите съставки за някоя рецепта ще трябва да премахнете магическите своиства на някои вече подобрен предмет. В комбинация с други професии можете да направите по-слабите съставки, но най-силните се намират в убитите гадове чудовищата.

Нива на професията

Има общо 5 нива на енчантърите зависещи от опита на героя.Петте степени са:

* Apprentice * Journeyman * Expert * Artisan * Master
Колкото повече предмети сте "енчантнали" толкова повече опит ще натрупате, k ато по някое време ще преминете на ново ниво.Научава се както другите професии - при съответния учител. Енчантингът е трудна професия.Изисква повече труд от другите,а резултатът често не е очакваният. Енчантърите могат да обработват само оръжия, ръкавици, ботуши, пелерини и части от коплект.
Внимание:Ако "енчантнете" част от комлект,то тя ще загуби предишните си свойства! Енчантването става чрез намирането на рецепти.не можете да енчатнете меч,ако нямате необходимата рецепта.Понякога изпадат от труповете на чудовищата,но за по-сигурно отидете при secret trainer-ите. Евентуално можете да я купите от аукциона.

Ако имате енчантинг е невъзможно да имате професия с помощта на която се правят предмети. Пример:Ако имате Leatherworking не можете да имате Enchanting. Трябва да изберете между дветe.

 
Wow-bg » Професии » Enchanting » Enchanting (Enchanting)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024