Събота, 05.04.2024, 12:17 PM


Главна страница
Регистрация
Вxод
Добре дошли в Wow-bg Welcome Guest | RSS  
[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търси · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Wow-bg » Професии » Skinning » Skinning (Skinning)
Skinning
wow-bgDate: Неделя, 09.14.2008, 4:11 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Съобщения: 99
Репутацията: -1
Статус: Извън линия
Дрането позволява на героите да дерат кожи от убитите животни и да ги използват за да правят предмети(в комбинация с кожарството). Първо трябва да намерите NPC което да ви предаде основите на кожарството. След това можете да повишите нивото на умението като дерете кожи. След това трябва да си купите специален нож с който да дерете кожите. Можете да го купите навсякъде където има Skinning Suppliers. Сложете го в някоя чанта.Няма нужда да гсе екипирате с него.

Трябва да знаете че не всяко същество може да ви даде кожа. Когато убиете животно кликнете на трупа му. Ако изпише "Skinnable" значи ще можете да свалите кожа от него.

ВНИМАНИЕ:Въпросната фраза бива изписана с различни цветове. Ако е зелена значи не можете да подобрите умението си ако я дерете. Ако е жълта значи можете, а ако е червена ИЗОБЩО няма да можете да одерете кожата на животното.

В случай че няма пречки кликнете с дясното копче(на мишката)върху трупа и героят ви ще започне да го дере. Имайте предвид че спокойно може да дерете кожите на животни убити от други играчи.

 
Wow-bg » Професии » Skinning » Skinning (Skinning)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024