Събота, 04.27.2024, 9:03 PM


Главна страница
Регистрация
Вxод
Добре дошли в Wow-bg Welcome Guest | RSS  
[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търси · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Wow-bg » Професии » Engineering » Engineering (Engineering)
Engineering
wow-bgDate: Вторник, 09.09.2008, 7:21 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Съобщения: 99
Репутацията: -1
Статус: Извън линия
Инженерството сглобява от метал и камъни части нужни за произвеждането на експлозиви, оръжия, оптики, амуниции, механични дракони, подводни шлемове и много други неща. Много инженерски рецепти изискват много нужни части за да изпълните някоя рецепта. Затова инженерството е една от професиите, която изисква много свободно място в чантите. Но тя е и много интересна и творчска професия. Може да правите много смахнати неща, с които да разсмеете и удивите другите играчи. Ако планирате да сте инженер сигурно вече сте и миньор. Миньорите събират руда и я преработват. Инженерските рецепти често включват скъпоценни камъни, които се намират в мините. А някои рецепти изискват дори кожа, която трябва да закупите от друг играч. Дори можете да си набавите някои съставки чрез Риболов, от убитите същества или от някое скрито сандъче.

Как да стана инженер?

Намерете учител инженер. Във всеки по-голям град би трябвало да има такъв. Те обикновенно са Гноми или Гоблини.

Допълнителна информация

При учителите има много интересни рецепти.Но винаги можете да намерите по-интересни и полезни от някои убит гад. Също така можете да закупите рецепти от друг играч, от приятели или ао сте късметлии можете да си намерите сами.
* Можете да правите АОЕ* или DD* експлозиви, които можете да ползвате по време на битка или да давате/продавате на други играчи. * Оптиките не изискват инженерско умение за да могат да се приложат към оръжие. * Можете да намерите инженерски рецепти и принадлежности и при по-високите нива (50+) при раидове или в инстанции. * Бомбите причиняват дезоиентиращ ефект когато избухнат. * Target Dummie-тата генерират голямо количество заплаха, така че гадовете ще атакуват тях през първите 5 секунди.

Гномско и Гоблинско инженерство

След като овладеете инженерството до съвршенство ще трябва да решите в коя насока да се специализирате-Гномско или Гоблинско инженерство. След като изберете едно от двете ще трябва да намерите съответният учител. Той ще ви даде няколко куеста, от които ще получите много добри рецепти и други неща.

Робот за поправка

Инженерска рецепта намираща се в Blackrock Depths. Чрез нея призовавате Repair Robot, който деиства като нормален продавач за 10 минути. Много е полезен когато се намирате в инстанция и инвентара ви е пълен.

 
Wow-bg » Професии » Engineering » Engineering (Engineering)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024