Понеделник, 04.29.2024, 4:24 PM


Главна страница
Регистрация
Вxод
Добре дошли в Wow-bg Welcome Guest | RSS  
[ Ново съобщение · Потребители · Правила на форума · Търси · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Wow-bg » Професии » Jewelcrafting » Jewelcrafting (Jewelcrafting)
Jewelcrafting
wow-bgDate: Вторник, 09.09.2008, 7:16 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Съобщения: 99
Репутацията: -1
Статус: Извън линия
INFO : Jewelcrafter в превод значи човек, чиято професия е да оформя скъпоценни камъни.

С какво се занимава
В World of Warcraft бижутерите ще се занимават с правене на обеци, пръстени, огърлици и специални скъпоценни камъни, чиято цел ще е да се поставят в оръжия и брони като им дават определени бонуси. Бижутерите ще извличат нужните си съставки главно чрез провесията Mining (Миньорство), защото тези ценни камъни ще се извличат именно от различните руди.

След като бъде изкопан скъпоценният камък, той ще се оформя по различни начини, даващи му различни бонуси (пример:Azure Moonstone, примерно, може да бъде оформян в lustrous, stormy, solid, или sparkling Azure Moonstone).

Тези скъпоценни камъни ще се поставят в предмети, които имат гнезда (socketed items) предназначени точно за горепосочените. Веднъж сложен един камък той не може да бъде махнат освен ако не бъде поставен нов на неговото място (така старият ше бъде унищожен).

На по-големите нива този тип предмети, може да ви помогне при събирането на подходящо облекло, който да отговаря на вашият стил на игра.

Каде да тьрся Socket items ?
Тези socket items ще се намират по инстанциите и чрез специално изработени от другите професии предмети, който имат необходимите гнезда. Тези предмети могат да бъдат uncommon, rare, дори epic.

Гнездата на предметите също ще имат определен цвят, също като скъпоценните камъни. Когато поставените камъни съответстват по цвят с гнездата, се отключва специален бонус. Това е показано в този пример.
Ако цветовете на камъните не съвпадат с тези на гнездата този бонус изчезва.

Кой се занимава с това ?
Всеки клас може да поставя скъпоценните камъни в гнездата - не е нужен бижутер за да ги постави. За да станеш бижутер трябва да говориш с местния треньор, който ще ви научи на повечето от начините за оформяне.
По-сложните и ценни начини на оформяне, ще трябва да закупувате или намирате от high-level босовете. Тези босове ще пускат камъни дори по-силни от тези, който можете сами да добиете.

 
Wow-bg » Професии » Jewelcrafting » Jewelcrafting (Jewelcrafting)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024